Hvem er naturrådgiverne?

I vores rådgivning lægger vi vægt på at tage afsæt i nyeste faglige viden fra ind- og udland. Med dette udgangspunkt guider vi dig til robuste og virkningsfulde indsatser, der gør en positiv forskel for biodiversiteten.

Centrale profiler i dansk naturformidling og forvaltning

Vi er begge uddannede biologer og har en fælles fortid i landbrugets faglige videnscenter SEGES, hvor vi har arbejdet med biodiversitetsindsatser i en landbrugsmæssig kontekst.

Vi er vant til at færdes blandt – og samarbejde med – såvel landmænd som landbrugsrådgivere, kommunale naturmedarbejdere, forskere, fonde og styrelserne. 

Anne Erland Eskildsen

Jeg er klassisk ’natur-nørd’ med et særligt flair for den gode formidling. Jeg har en skarp faglig profil indenfor naturforvaltning og biodiversitet, bl.a. fra min baggrund indenfor forskning i dagsommerfugle.

Heidi Buur Holbeck

Jeg har mange års erfaring med rådgivning, facilitering, formidling og udvikling af naturprojekter. Jeg har stor viden om dansk naturforvaltning og indsigt i, hvilke virkemidler og barrierer, der er på spil, når faglig viden skal omsættes til konkrete indsatser.